Despre noi

Firma S.C. Enecon Systems SRL a fost infiintata in anul 2012 cu scopul de a continua o activitate in domeniul fotovoltaic inceputa cu 7 ani in urma. Activitatea desfasurata acopera intregul spectru de activitati conexe energiilor regenerabile care in acest moment sunt din ce in ce mai actuale si necesare, din punct de vedere economic sau al protectiei mediului.

Specialistii firmei ofera o consultatii si sprijin persoanelor sau companiilor care doresc implementarea unor sisteme fotovoltaice, utilizand echipamente si materialele unor firme de top din domeniu, precum SMA Germania, Refusol Germania, Fronius Austria, PowerOne USA, respective o larga paleta de panouri fotovoltaice cu puteri variabile produse in Germania (Solarwatt, Isofoton, Axitec, etc.)

Firma este specializata in urmatoarele activitati:

Proiectare. instalare. mentenanta

Proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor de alimentare cu energie electrica, energie obtinuta din surse neconventionale (energie electrica fotovoltaica).

Deoarece exista oportunitatea utilizarii acoperisurilor (hale, birouri, depozite, case, etc.) pentru instalarea centralelor fotovoltaice, cu puteri de la 1KW la puteri de ordinul zecilor de KW, acest aspect conduce la oportunitatea obtinerii energiei electrice cu un cost scazut, respectiv posibilitatea accesarii unei autonomii ridicate in consumul energetic.

Implementare

Firma noastra asigura implementarea acestui tip de proiecte fotovoltaice la cheie, inclusiv intocmirea documentatiilor pentru autorizari, certificari si obtinerea licentei de producator.

Administrare

Proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor (BMS-Building Management System) inteligente pentru administarea automata a cladirilor, iluminat, incalzire, securitate, TVCI, etc.

Acesta transmite la distanta toate datele catre beneficiar, care poate seta sau urmari instalatiile din cladire, urmari functionarea lor in parametrii optimi.

Analiza de risc

Analize de risc acreditate, în conformitate cu standardele de calitate impuse și legsilației actuale.

CE ESTE ENERGIA REGENERABILĂ?

La fel ca majoritatea țărilor din lume, România utilizează înca un procent foarte mare de cărbuni, petrol și gaze naturale in producerea energiei electrice.

Combustibilii fosili pe lângă faptul că aduc un grad ridicat de poluare a mediului, reprezintă o sursă limitată de energie pentru că ea nu se regenerează.