Analiza de risc

Securitatea fizica reprezinta protectia personalului, sistemelor, operatiilor, programelor retelelor si a datelor in fata evenimentelor sau circumstantelor fizice care pot cauza pierderi sau distrugeri unei organizatii publice sau private. Aceasta include si protectia impotriva focului, dezastrelor naturale, sau a actelor de natura umana de tipul terorismului, furtului, violentei la locul de munca sau a vandalismului.

Având acreditările și experiența necesară, oferim servicii de securitate printre care și analize de risc. Personalul firmei, cu experienta semnificativa in domeniu, cunoaste, intelege si poate pune in aplicare in mod corect acele metode si tehnici recunoscute care sunt necesare pentru efecuarea unei evaluari credibile.

Ce este Energia Regenerabilă?

La fel ca majoritatea țărilor din lume, România utilizează înca un procent foarte mare de cărbuni, petrol și gaze naturale in producerea energiei electrice. Combustibilii fosili pe lângă faptul că aduc un grad ridicat de poluare a mediului, reprezintă o sursă limitată de energie pentru că ea nu se regenerează.

Portofoliu

© Enecon - 2021 | Developed by Bluzz Version